Ένα diary & lifestyle ελληνικό website από την οπτική μιας ακόμη γυναίκας blogger.

Σχετικά

My Precious Coffee About Page

Σε αυτή τη σελίδα, με τον τίτλο “Σχετικά” θα βρεις περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ίδιο το blog My Precious Coffee αλλά και για το άτομο πίσω από κάθε λέξη και οτιδήποτε βλέπεις μέσα σε αυτό.


Σχετικά με το Blog

My precious coffee Logo

Πως γεννήθηκε αυτό το blog είναι μια ερώτηση αρκετά δύσκολη να απαντηθεί. Όχι γιατι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μα γιατί δεν έχει τεράστια ουσία. Είχε έρθει ο καιρός να δοκιμάσω την τύχη μου στο wordpress. Συγκεκριμένα στην self-hosted wordpress. Οπότε με τη βοήθεια ενός καλού φίλου αυτό πήρε σάρκα και οστά. Ήθελα να δω τις δυνατότητες μου στο τι μπορώ να δημιουργήσω με πλήρη ελευθερία σχεδιασμού και όχι μόνο. Η ονομασία του blog τώρα είναι κάτι που γεννήθηκε πολύ ξαφνικά και αυθόρμητα. Στην αρχή είχε επιλεχτεί άλλη ονομασία που τελικά ήταν πολύ.. παιδική. Μιας και λοιπόν στο περιεχόμενο αυτού του blog δεν θα υπάρχει περιορισμός και θα γράφω για ότι μου κατέβει και για ότι αγαπάω, μιας και ανήκει στη κατηγορία Diary Blog. Αποφάσισα η ονομασία του να είναι πολύ γενική και να με εκφράζει. Μιας και ο καφές λοιπόν είναι κάτι πολύ πολύτιμο στην καθημερινότητα όπως θα είναι στο εξής και αυτό το blog το βρήκα εκπληκτική ιδέα. Ελπίζω να το βρίσκεις και εσύ έξυπνο.


Η δημιουργία περιεχομένου δεν απαιτεί μόνο αφοσίωση και χρόνο. Απαιτεί και ψυχή. 

Σχετικά με την Ειρήνη Γκιτσάλη

Ασχολούμαι ενεργά με το Blogging από το 2017 . Γεννήθηκα το 1998 και ζω στη Χαλκίδα. Έχω τελειώσει σε ΙΕΚ Τεχνικός Εφαρμογών με Πολυμέσα και ασχολούμαι με το Web Design και προσπαθώ σιγά σιγά να χτίσω το Portfolio μου. Οπότε αν θες να αναδιοργανώσεις ή να φτιάξεις το δικό σου blog, μην δυστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Παρόλα αυτά ο χώρος του Blogging μου έχει κερδίσει την ψυχή, έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό. Μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο όλα αυτά που αγαπώ και το διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέσο. Πλέον είμαι αρχισυντάκτρια και δημιουργός στο Woman’s Book Story μαζί με μια ομάδα άλλων κοριτσιών, θα χαρώ πολύ να σε δω και εκεί. Παρόλα αυτά ανά καιρούς πειραματίζομαι με πολλά περισσότερα που θα ανακαλύψεις και εσύ εν καιρό σε αυτό το blog. Όπως τη συγγραφή, το YouTube, τη φωτογραφία και άλλα πολλά. Ελπίζω να με βρεις ως έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα και να μείνεις να μου κάνεις παρέα σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο.

Μπορείς να με βρεις και εδώ: